26 Ocak 2010 Salı

Happy Stephanie..


Bulaşıcı bir gülümsemeye sahip, Gold Coast kızı Stephanie..1988 doğumlu ve şimdiden 2 ASP dünya şampiyonluğuna sahip. Sörf dünyasına baktığımızda o enerjisi, sevecenliği ve mütevaziliği ile gerçekten kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratmış durumda...Kendisine ait bir blog sitesi ve bildiğimiz paylaşım sitelerinde hayran grupları var. Henüz iyi prodüksiyonlu bir sörf filminde de oynamış değil ama yine yinelemekte fayda var, kızlar tarafına sörf dünyasında erkeklere gösterilen önem gösterilmiyor..

Stephanie 2005 yılından beri sörf sahnesinden inmiyor ve herkesi kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. 17 yaşındayken Roxy Gold Coast'u kazandıktan sonra, hızını hiç kesmeden yoluna devam etti genç Avusturalyalı sörfçü..2005'den 2008 yılına kadar sayısız yarışmada birinciliklere ulaştı ve halen ASP dünya sıralamasında ilk sıralamayı kimseye kaptırmadan 2010'a girdi. 2008'de bir diğer ünlü sörfçü Layne Beachley'nin emekli olmasından sonra Gilmore Avusturalya bayrağını devir alıp Layne efsanesinin boşluğunu doldurmaya çalıştı..


Stephanie , sörfün insan üzerindeki mutluluk ve pozitif etkisinin bir kanıtı gibi, inanılmaz pozitif bir enerji yayıyor etrafına,,tüm videolarında gülüyor,insanlarla eğleniyor...Kesinlikle sörf yapmaktan ve hayatını buna adamaktan çok mutlu,ve bunu paylaşmaktan da sakınmıyor. Kendisinden büyük 2 ablası var, ve blog sitesinden de takip edebilirsiniz kendisine gerçekten çok destek oluyorlar. Her kız cinsi gibi o da alışverişe ve modaya meraklı, bir de gitar çalmaya..1.78 boyunda ve 67 kilo, regular..sponsorları Rip Curl,Ford,DHD surfboards..Gitar çalmayı çok sevdiği için bir de ünlü Cole Clark guitars da kendisine sponsor olmuş.





Kullandığı boardlar genelde 5'11 ve 6'8 aralığında, favori spotları Greenmount(Avusturalya) ,D'Bah (Avusturalya ) ve Honolua Bay..


Favori söfçüleri ise daha önce burda da bahsettiğimiz Lisa Andersen, Chelsea Hedges, Parko,Mick Fanning, Dayne Reynolds, Julian Wilson ve Tom Curren..


Turlarda 13 zafere ve 2 dünya şampiyonluğuna sahip.. Katıldığı turları bir gün canlı izlemek ve o gülümsemeye yakından tanık olmayı hele hele de Türkiye'de onu görmek çok isterdik..

Blogunu izlemek isteyenler için stephanine gilmore ..

Güzel videoları için de buraya..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder